Problema Office 2003 si 2007 pe Windows 7

In jos

Problema Office 2003 si 2007 pe Windows 7 Empty Problema Office 2003 si 2007 pe Windows 7

Mesaj Scris de Admin la data de Lun Mai 31, 2010 6:53 am

Rezolvarea urmatoare e pentru Windows 7 pe 32-bit (testata) dar ar trebui sa functioneze la fel de bine si pe 64-bit(netestat).

Cand instalati Ofiice 2007 (se pare ca si 2003 are aceeasi problema), de fiecare data cand deschideti Word, Excel etc. , ecranul de instalare apare si dureaza 1-2 minute pentru configurarea pachetului Office. Daca inchideti aplicatia si o deschideti iar, ecranul apare din nou, la fiecare pornire. In excel, in plus fata de cele mentionate mai sus, mai apare si o eroare cu stdole32.tlb.
Aceasta problema este cauzata datorita registrelor si a permisiunilor de acces, asa ca modificarile le vom face la nivel de registru.


Va rugam sa lasati un comentariu daca va functioneaza sau nu metoda de reparare.Nu trebuie sa va inregistrati pe site.
ATENTIE! Ghidul de reparare este pentru calculatoarele care au sistemul de operare instalat in limba ENGLEZA!. Daca sistemul dumneavoastra de operare este in alta limba, va rog sa ma contactati sau sa lasati un mesaj mai jos.


Inainte de a va apuca de treaba, ar trebui sa faceti un backup la registru. Un tutorial despre asa ceva gasiti AICI.

Apoi trebuie sa descarcati o unealta numita SubInACL si sa o instalati.O puteti gasi apasand click AICI. Ar trebui sa se instaleze automat in directorul:

c:\program files\Windows Resource KitsTools

Deschideti un editor de text (de ex. NOTEPAD) si copiati urmatorul text:

cd /d "%programfiles%\Windows Resource Kits\Tools"

subinacl /subkeyreg HKEY_CURRENT_USER /grant=administrators=f /grant=system=f /grant=restricted=r /grant=YOURUSERNAME=f /setowner=administrators > %temp%\subinacl_output.txt
subinacl /keyreg HKEY_CURRENT_USER /grant=administrators=f /grant=system=f /grant=restricted=r /grant=YOURUSERNAME=f /setowner=administrators >> %temp%\subinacl_output.txt

subinacl /subkeyreg HKEY_LOCAL_MACHINE /grant=administrators=f /grant=system=f /grant=users=r /grant=everyone=r /grant=restricted=r /setowner=administrators >> %temp%\subinacl_output.txt
subinacl /keyreg HKEY_LOCAL_MACHINE /grant=administrators=f /grant=system=f /grant=users=r /grant=everyone=r /grant=restricted=r /setowner=administrators >> %temp%\subinacl_output.txt

subinacl /subkeyreg HKEY_CLASSES_ROOT /grant=administrators=f /grant=system=f /grant=users=r /setowner=administrators >> %temp%\subinacl_output.txt
subinacl /keyreg HKEY_CLASSES_ROOT /grant=administrators=f /grant=system=f /grant=users=r /setowner=administrators >> %temp%\subinacl_output.txt


subinacl /subdirectories %programfiles%\ /grant=administrators=f /grant=system=f /grant=users=e >> %temp%\subinacl_output.txt

subinacl /subdirectories %windir%\ /grant=administrators=f /grant=system=f /grant=users=e >> %temp%\subinacl_output.txt


Salvati fisierul in acelasi director unde se afla si SubinACL.exe (in c:\Program Files\Windows Resource KitsTools ).
Inlocuiti peste tot unde vedeti YOURUSERNAME cu numele userului dumneavoastra.Numele userului il puteti verifica astfel: Start > Control Panel > User Accounts .

Problema Office 2003 si 2007 pe Windows 7 Username.

In cazul de fata am inlocuit YOURUSERNAME cu Andy. Daca numele utilizatorului dumneavoastra contine spatii, este absolut necesar sa il puneti intre ghilimele.
[i]Ex. Daca trebuie sa inlocuiti YOURUSERNAME cu "ION IONUT".

Dupa ce ati facut modificarile necesare, salvati fisierul sub numele “reset.cmd” (fara ghilimele) in directorul mai sus mentionat.

Dati click dreapta pe fisierul nou creat "reset.cmd" > Run As Administrator. Se va deschide o fereastra in care puteti vedea aplicatia ruland. Procesul poate dura ceva timp asa ca aveti rabdare.

Dezinstalati pachetul existent de Mircrosoft Office (daca nu ati facut-o deja) astefel: Start > Control Pannel > Programs and Features (selectati Microsoft Office si dati uninstall).

Reinstalati pachetul dumneavoastra de Office 2007.

Deschideti Word sau Excel ( de ex.) si daca totul a fost facut corect, ar trebui sa functioneze normal.
Aceasta metoda repara erorile cauzate de pachetul Office si altor programe cum ar fi Visual Basic.

Aceasta rezolvare am preluat-o si corectat-o de pe situl http://blogs.msdn.com/b/astebner/archive/2006/09/04/739820.aspx. A fost testata si de mine si functioneaza garantat.

Pentru alte probleme pe care le aveti, nu ezitati sa ma contactati sau sa creati o tema de discutie noua.
Admin
Admin
Admin

Mesaje : 52
Reputatie : 0
Data de inscriere : 16/03/2008
Varsta : 32
Localizare : Tara Tuturor Imposibilitatilor

Foaie de personaj
Page1:
Problema Office 2003 si 2007 pe Windows 7 Left_bar_bleue5000/5000Problema Office 2003 si 2007 pe Windows 7 Empty_bar_bleue  (5000/5000)
Camp2:
Problema Office 2003 si 2007 pe Windows 7 Left_bar_bleue10/10Problema Office 2003 si 2007 pe Windows 7 Empty_bar_bleue  (10/10)

Vezi profilul utilizatorului http://nugasesc.wikiforum.ro

Sus In jos

Sus


 
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum